top of page
Fredriks erixon på om oss sidan där han vart på ett äventyr med skidor

Om Fredrik Erixon

Äventyrare, föreläsare & entreprenör

Fredrik Erixon

Mina företag

Drive Action Marketing AB

Årets äventyr AB

Acid Training AB

Exon & Jaeger AB

Skapad och designad av
Skapad och designa av
Fredrik Erixon

Allmänt om Fredrik Erixon

Fredrik Erixon är äventyrare, föreläsare och entreprenör, samt typisk 70-talist och Närking. Han har bott i Stockholm sedan 1995 men ”lurar ingen” med sin dialekt. 2020 åkte han som första Svensk rullskidor från Karesuando till Smygehuk, han har även cyklat från Los Angeles till New York och dykt med vithajar i Syd Afrika…


​Han älskar utmaningar och äventyr, dessutom försöker han leva efter mottot "Semper Motio" - Att alltid röra sig framåt och att söka förändring.-Jag försöker göra det genom att dela med mig, att inspirera, utveckla och driva affärer framåt. Mitt bidrag sker genom att jag är med och skapar kommunikationslösningar, leder eller är del i ett team, eller att jag helt enkelt genomföra inspirerande äventyr och tokiga strapatser.Framdrift, utveckling och äventyr ger livet mening, oavsett om det är på jobbet eller på fritiden. Som du förstår så gillar jag att utmana mig och min omgivning, jag gör det ofta genom äventyr, men även på mina föreläsningar, i de projekt jag jobbar med och på interimsuppdrag där jag får förtroendet att vara med och förändra.

Fredrik erixon efter en föreläsning som man kan boka han till
Ett motiverande citat i samband med Fredrik Erixon
Kontakt

Snabbfakta om mig

Jag har fru och tre barn och jobbar som projektledare på en web/reklambyrå. Jag är utbildad civ.ekonom på Örebro och Uppsala Universitet. Jag har jobbat i linjen på företag som Procordia Foods, Swedish Match och Vattenfall.

Jag har drivit och ägt egna bolag med och utan personal sedan 1999. Jag har jobbat internationellt och lokalt, jag har både startat och lagt ned bolag de senaste 20 åren. Jag älskar förändring, utmaningar, sport och äventyr. Jag är allätare när det gäller träning, men jag gillar nog egentligen mest att träna till och vara med i olika typer av tävlingar. Jag har under årens lopp genomfört väldigt många olika typer av tävlingar, lopp och äventyr... Vasaloppet, Ötillö, Expedition Amundsen, Gotland Grand National, Åre Extreme Challenge, Järnmannen i Kalmar, Hindertimmen, Team423, Stockholmsklassikern och Bamm Winter är tävlingar jag kört och ibland genomföra med jämna mellanrum.

Jag försöker lägga så stor del jag kan åt olika typer av äventyr. Att drömma, planera, berätta och sedan genomföra dem är det som ger mitt liv lite extra mening och glädje. Jag har bla grundat Årets Äventyrare och Adventure Academy. Jag har åkt rullskidor genom Sverige cykla från väst till östkusten i USA, och planerar nu att genomföra etapp 2 på The Road Ahead och åka rullskidor från Sverige till Spaninen i sommar... Dessutom kör jag träningsupplägget 8 Weeks of Dedication, läs mer om det programmet här!

-Hatar att sova


-Älskar att säga ”ja, det gör vi”


-Får ”panik” när det går långsamt eller står still.


-Färgen blått går alltid hem, ofta med lite orange till.


-Kaffe är gott, men en kanelbulle är ännu godare.

5 Roliga fakta om Fredrik

Fredrik erixon stolt under ett stort äventyr
Fredrik Erixon porträttbild som symboliserar under ett kontakt

Hör gärna av dig!

Varmt välkommen att höra av dig om du vill boka mig eller veta mer om hur jag kan hjälpa just dig och din organisation.Slå mig en signal eller skicka ett mejl, så svarar jag så snabbt jag kan.

E-post:

bottom of page