top of page
Boka fredrik erixon, här utförde fredrik erixon en föreläsning

Boka föreläsning

Boka Fredrik som föreläsare till ditt event

Fredriks styrka som föreläsare ligger självklart i hans gedigna erfarenhet från näringslivet, Fredrik har en lång och framgångsrik karriär bakom sig. Förmågan att "på riktigt" koppla erfarenheter från arbetssituationer med inspirerande äventyr gör att föreläsningarna med honom ger en påtaglig "wow" känsla och "det stämmer ju precis", vilket han tycker är viktigt om man vill skapa förändring genom att inspirera. Framdrift, utveckling och äventyr ger livet mening, oavsett om det är på jobbet eller på fritiden. Som du förstår så gillar Fredrik att både utmana och inspirera sin omgivning, han gör det på föreläsningarna genom sina äventyr, sina frågeställningar och intressanta påståenden.

Fredrik Erixon älskar dela med sig av sin syn på hur ett riktigt teamwork fungerar, vad som måste finnas för att skapa förändring, eller att lyckas med affärer och hur man får kommunikation att fungera. Han gör det ofta i en äventyrlig kontext med olika fysiska strapatser. Utmaningar som ger livet mening, oavsett om det är på jobbet eller på fritiden

Upplev en grymt inspirerande timme

Fredrik Erixon

Mina företag

Drive Action Marketing AB

Årets äventyr AB

Acid Training AB

Exon & Jaeger AB

Skapad och designa av
Skapad och designa av
Fredrik Erixon

LaIINy (Los Angeles to New York)
- Om teamwork

34 dagar på cykel genom ett +54,2C varmt ökenlandskap tillsammans med 11 vänner. Där har ni en situation och utmaning som kräver mycket från både individ, ledare och gruppen, vi vågar tog ordet "team work" till helt nya nivåer. Ett företags framgång är till stor del baserad på hur bra organisationen är på att få duktiga, drivna och starka individer att fungera och jobba tillsammans som ett team. Det är inte lätt, det kräver både tid och engagemang, på flera olika plan. ​Efter att genomfört det stora "lag-äventyret", att cykla från Väst till Öst över hela USA så konstaterar Fredrik att Teamet var både det värsta, men också det bästa. Lyssna på en inspirerande föreläsning med "laget och teamwork" i fokus.

Fredrik erixon med sitt crew i ett cyklande stort äventyr

The Road Ahead (Rullskidor genom Sverige) - Om att drömma

”The Road Ahead” – Asfalt, pannben och pizza!En föreläsning om att våga ta ut svängarna och drömma stort. Fredriks föreläsning handlar om hans livsdevis; Dröm det, planera det, berätta det, gör det! – Att sätta upp ett tufft, till synes omöjligt mål och sedan genomföra det. Om du inte vågar drömma det kommer du aldrig att börja planera. Om du inte sätter igång att fundera och planera så kommer du aldrig att våga berätta om det för någon och då är risken stor att det stannar vid en dröm, säger Fredrik som föreläser om varför det är viktigt att våga sätta sina drömmar som mål. Låt dig och dina medarbetare inspireras av Fredriks motto:- Dröm det, Planera det, Berätta det, Gör det...

När fredrik erixon på egenhand utförde ett stort äventyr på rullskidor
Ett citat tecken för symbolik under föreläsning sida

Vad sägs om Fredriks föreläsningar

Fredrik Erixon får saker att hända och har upplevt mycket som han på ett inspirerande sätt kan förmedla! På vår kick-off (ca 70 pers) berättade han om cykeläventyret från Los Angeles till New York – Det handlade mycket om ledarskap, vision och mål, men även om balansen mellan team och individ, betydelsen av förberedelser, delat ansvarstagande, lust vs plikt mm. Han gjorde det med kännetecknande hög energinivå och glimten i ögat. Jag kan varmt rekommendera honom för liknande föreläsningar!

-Magnus Håkansson, VD MediaMarkt Sweden

Mycket intressant och inspirerande föreläsning, otroligt att man kan åka genom hela Sverige på rullskidor, ett fantastiskt äventyr och en otrolig bedrift. Att lyssna på Fredriks föreläsning om att våga drömma stort, var både kul (tiden gick fort) men också intressant för mig då jag nu skall testa att sjösätta några av mina drömmar. Jag kan verkligen rekommendera föreläsningen med Fredrik, men även att boka in honom som tränare på skidor för intresserade medarbetare.

- Klas Hagelin – Program Manager, Telia company

Att drömma stort och galet är nått som man borde göra oftare, att sedan våga berätta om det, där har du det som jag tycker Fredriks föreläsning beskriver. Effekterna av att våga drömma, planera och berätta det för sin omgivning. Att det då ”händer” massa intressanta saker är spännande och även lärorikt. Jag kan verkligen rekommendera alla företag att lyssna på Fredriks berättelse och börja drömma större…

- Anders Daag – Schneider Electric

När fredrik erixon föreläser där man kan boka fredrik

Hör gärna av dig!

Varmt välkommen att höra av dig om du vill boka mig eller veta mer om hur jag kan hjälpa just dig och din organisation.Slå mig en signal eller skicka ett mejl, så svarar jag så snabbt jag kan.

E-post:

bottom of page